Întrebări frecvente

Pe măsură ce soarele începe să se retragă, WishFest începe să strălucească. Aceasta este o noapte pe care nu o vei uita niciodată.

Unde găsesc lampioane?

Kit-ul WishFest trebuie rezervat în prealabil de pe site și apoi ridicat din cadrul festivalului. Kit-ul conține un lampion realizat din hârtie de orez și lemn și un set de markere cu care să-ți poți scrie dorințele. Prețul este 30 RON și se achită în cardul festivalului.

Cum ajung la WishFest?

WishFest va avea loc pe marginea Lacului Floreasca (Calea Floreasca nr. 161 - 219), într-o zonă verde, amenajată cu pontoane și debarcader pentru plimbări cu vaporașul. Poți ajunge fie cu metroul până la Aurel Vlaicu, fie cu mașina sau cu mijlocul de transport în comun.

Lampioanele poluează?

Lampioanele sunt realizate din hârtie de orez și lemn, tocmai pentru a fi biodegradabile. În plus, în fiecare seară, vor fi strânse de pe Lacul Floreasca toate lampioanele, lăsând lacul mai curat decât era înainte.

Evenimentul este cu intrare?

Accesul la eveniment este gratuit, însă se achită taxa de 30 RON pentru achiziționarea kit-ului de lampioane. Este nevoie ca setul să fie rezervat înainte.

Care este programul evenimentului?

WishFest va avea loc în weekend-ul 14-15 septembrie, între 12:00 – 22:00. Lansarea lampioanelor pe apă se va face între orele 20:00 – 21:00.